Akadálymentes felület
Akadálymentes felület
Katalógus
Keresés
Böngészés
Információk
Segítség
Gyorskeresés
Cím
Szerző
Saját OPAC
Személyes adatok
Kölcsönzések
Előjegyzések
Üzenetek


 
 
Cím: A HACCP rendszer megvalósítása a közétkeztetésben
Dokumentumtípus: Könyv (monografikus szint)
Információhordozó: Könyv
Raktári szakjel: 614 (Balesetvédelem)
Szerző: Sarkadiné Bonczos Piroska
További név: Sarkadi László
Kiadás helye: Budapest
Kiadó neve: Saldo
Megjelenés éve: 2003
Fizikai leírás: 196 p. ; 29 cm
Sorozat címe: Gazdálkodási kézikönyvek
Tartalmi kivonat: AA08409
ISBN/ár: 9636380740
Tárgyszó: egészségügy élelmezés élelmezés-egészségügy HACCP (= Hazard Analysis Critical Control Point) Közellátás minőségbiztosítás - minőségirányítás - minőségmenedzsment
Helyrajzi szám: STOCK
Nyelv: *Magyar
Monguz 2.3.2 (c) Monguz Kft., HunTéka 1.9 plugin (c) MTA SZTAKI & Monguz Kft.